Nuffnang Ads

Tuesday, December 2, 2014

PENCARIAN BLOGLIST BLOG CIK BELBEL

Assalamualaikum and olaaaa everybody.

Dah 2 hari tak tulis entri, yelah dah nak dekat-dekat exam ni, assignment pun berlambak nak kena hantar.

Jadi, untuk memeriahkan majlis, sebelum pergi kelas, Syaza nak join Pencarian Bloglist Blog Cik BelBel sebab macam syok je. Hehe.

Klik pada gambar untuk terus ke blog Cik Belbel ;)

Syarat :

  1. Follow blog cik belbel kat sidebar tu dengan G+
  2. Buat entry "PENCARIAN BLOGLIST BLOG CIK BELBEL" dan copy banner chipmunk atas tu dan backlink kan.
  3. Komen entry korang dalam post ni. Senang.
Itu sahaja.
Wassalam~

3 comments:

  1. Terima kasih join segmen kita :) done follow :)

    cek ni okeh ?
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/attention-pencarian-bloglist-cik-belbel.html

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen juga.. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/pencarian-bloglist-blog-cik-belbel.html

    ReplyDelete