Nuffnang Ads

Wednesday, January 7, 2015

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb



Assalamualaikum...


http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)


Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.


CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)


Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015


Jom join jom!!




17 comments:

  1. Selamat bersegmen lagi & Good luck!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... saya jaln2 dr segmen yg sama :-)

    Jemput datang blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. terima kasih sudi singgah. ;)

      Delete
  3. Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
    CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
    Senarai Peserta

    ReplyDelete
  4. salam...singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dr segmen yg sama
    http://www.kisahamy.com/2015/01/pencarian-new-bloglist-cikgu-farha-jan.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari Mama Q..Kunjungan balas dari segmen yang sama

    http://hepisara.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum....balas kunjungan dari segmen sama

    http://acaashafatin.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  8. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    ReplyDelete