Nuffnang Ads

Wednesday, November 26, 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.

Assalamualaikum :)





Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU


Syarat dia terlalu simple.


 Follow blog sakura :)

 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.

 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)

 Dah boleh start blogwalking.

 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 




So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)

Fi Hifzillah,
Wassalam.




Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

11 comments:

  1. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  2. @mama 3farhanah, terima kasih. kamu juga. ;)

    ReplyDelete
  3. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #163 and klik nuffnang :))
    btw..iqha pun dari upsi,,hehe

    ReplyDelete
  4. hai singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

    ReplyDelete
  5. membalas kunjungan dari segmen yg sama (^_^)

    ReplyDelete