Nuffnang Ads

Sunday, August 16, 2015

Blouse 5 RM100? Perggghhhh!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kalau sebelum ni Syaza ada promote jubah murah, kali ni nak promote BLOUSE MURAH pula.
Tak percaya?

Cari blouse labuh ala-ala askar?
Nak yang murah?
Ha, ni ada ni. Korang boleh beli untuk satu keluarga, buat kenduri kahwin, baru rare.
Buat baju kelas ke, pergh gempak der~
Kena cepat, sebab memang terlajak laris blouse ni!


Sekarang ni dah tak susah nak cari baju yang labuh, yang sushnya ialah nak cari yang MURAH.
Ha, jadi nilah dia.
Dia satu warna je yang ada.
Kalau pakai ramai-ramai dengan keluarga ke, kawan-kawan ke, mesti cantik!
Tunggu apa lagi?
Dapatkannya segera!

Army blouse (BATCH 3) HOT SELLING NOW

5 rm100
5 rm100
5 rm100

Labuh longgar 1 warna sahaja ramai sangat grab 5 helai terus ada yg grab sampai 20 helai pakai 1 kelas /team

1 rm25
3 rm69

Rugi tau tak grab sekarang
Jimat banyak sangat jom la ajak kawan2
Tag diorang sekali 
Normal price rm50

Detail 
SAIZ : free saiz sahaja
UKURAN : bahu 16 dada 40 pinggul 44 labuh 31 lengan 22.5 inci 
MATERIAL : cotton 
Kelebihan : sejuk selesa tak mudah kedut tak perlu iron

For order whatsapp 0136043168
Nama
Alamat 
No telefon
Kod order
Backup order





Lagipun, kalau blouse ni, senang sebab boleh pakai dengan skirt atau seluar.

Korang boleh belikan untuk kawan-kawan atau keluarga.
Mesti diaorang uka pakai baju sama. Ngeee~

1 = RM25

5 = RM100 SAHAJA

Pakat-pakat beli naaaa~

Itu sahaja.
Wassalam~

4 comments:

  1. aha.. kita dah ada.. hahaha..tp yang jenis xxl tu.. murahnya rm100 5.. selalu jumpa 3 rm100 ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada ek... A'ah sgt murah... Bolehlah belikan kwn2 pula. ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Betul tu... Hehehe. Meh la beli zumal. ;)

      Delete