Nuffnang Ads

Thursday, February 12, 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalamualaikum and olaaa everyone.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.


Pertama-tamanya, Selamat Hari Lahir Emma.
Semoga kamu menjadi wanita yang sentiasa dirahmati dan diredhai Allah.
Kata-kata semangat dari Syaza, tidaklah semangat mana kerana semangat itu datangnya dari kamu.
Syaza hanya mampu memberikan kata-kata sahaja. Hehe.

Sayangku Emma.
Sabar.
Sabarlah dengan segala dugaan dan cabaran yang menimpa dirimu.
Kerana dari dugaan itu, Allah ingin lihat kekuatan imanmu.
Sekiranya tidak kuat, maka mohon padaNya, kerana dariNya datang kekuatan.

Teruskan tersenyum walaupun hatimu menangis.
Kerana senyuman itu mampu membuatkan hati yang menangis itu tersenyum walaupun ianya hanya sedikit.

Teruskan lakukan apa yang kamu minati selagi ianya tidak melanggar perintahNya.
Semoga kamu sentiasa dilindungi Allah.
Semoga berjaya dalam hidupmu di dunia dan di akhirat.
Amin~

Selamat Hari Lahir Emma. ;)
Moga terus kuat!
Moga Allah redha. ;)

Wassalam~

5 comments:

  1. Assalamualaikum , Alhamdulillah , sejuk hati baca wishes ni syg :) semoga dengan izin allah , insyaAllah Amiin ..

    nanti tengok url awak kat blog kite taw ? kalau xde gtaw ye ?

    Good luck :)

    ReplyDelete
  2. syaza.. good luck :D
    moga menang.. aamiiin

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Semoga berjaya ... Jom join giveaway yang nie plak : Mini Giveaway by Hani Rahman

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama. Good Luck ye
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html?

    ReplyDelete